Delar av forumet fungerar inte …

Uppdaterat 2015-04-23 18:35
De sista användarna som olyckligtvis raderats OCH som hade skrivit inlägg är nu återskapade med namnen CrashUser_01-05. Om ni inta kan logga in med ert tidigare konto men känner igen era inlägg i forumet, kontakta mig så skall vi nog få till det. Som sagt, lite pill men det löser sig ...
Uppdaterat 2015-04-22 20:25
Det mesta fungerar nu, saknar ett par användare i forumets databas så kan ni inte logga in meddelar ni mig ert inloggningsnamn, den mejladress ni använde då ni registrerade er samt ett mobilnummer som finns registrerat på ert namn. Om ni inte hör av er kommer efter hand era inlägg att synas men under namnet CrashUser_nn där nn står för ett löpnummer.

Tyvärr går inte alltid det här med uppdateringar helt smärtfritt, speciellt inte när man är trött då man gör dom.

Forumet genomgick en större förändring och uppdatering i måndags den 20/4, i samband med det skrevs delar av databasen sönder. Ja, jag hade precis tagit en backup av databasen så det var inga problem och det är här tröttheten spelade mig ett spratt, jag tog nämligen backup på fel databas … och kan därför inte återställa SveSkoda.net’s forum. Kommer därför under närmaste veckan att göra vad jag kan för att manuellt försöka laga den, mycket pill men förhoppningsvis skall jag få till det … 😉

Mer info kommer!

Ha det bra, på återhörande!